Bandet Ugly spot`s

Vi befinner oss i den lilla kust staden Oxelösund bland folköl, rebellanda och punk
Bruno Hansen med hans storebror Ulf och Thomas Krohn växer upp i denna miljö.
Första uppsättningen av gruppen Ugly spot`s bestod av: Bröderna Bruno och Ulf Hansen tillsammans med Thomas Krohn,
Kenneth (Pesten) Ruthström och Stefan Fredriksson

Stefan Fredriksson lämnar vid ett senare tillfälle bandet medan Jan Thörnblom gör en stilfull entré i gänget som kompgitarrist.
Dem roligaste erfarenheterna Bruno har från Ugly spot`s tiden är från spelningen i Stigtomta samt i Norrköping på Folketshus..
I Stigtomta hade Kenneth (Pesten) en kilt på sig men inga kalsonger under. Scenen är mycket hög där... Publiken såg förmodligen hela redskapet.

I Norrköping så spelade dem på en festival med ett flertal band varav arrangören gick upp på scen och frågade publiken och musikerna hur många som spelar i Ugly Spot`s ?  Varför det? Jo cirka 20 personer hade smitit in utan att betala. Alla uppgav att dem spelade i Ugly Spot`s samt att dem var med i Ugly army.

Inspirations källorna var bl.a band som The Clash, The Ramones, Sham 69, Sex pistols och hårdrockar band som Iron Maiden, Kiss och Black Sabbath .
Bandet ombildades senare till  Ultima Thule, Bruno`s och Ulf storebror Lars-Erik kom på det latinska namnet som betyder: Den yttersta kanten (Skandza)

Niklas Adolfsson spelade i punk bandet Död Lag som splittrades. Spelningen på IOGT-NTO kom vi i kontakt med Nicke som senare kom in i bandet Ultima Thule som Gitarrist.
Bruno valde att hoppa av men hjälpte till istället i det fördolda i studion med gitarr, körpålägg och om transponering av ackord samt komponering av låtar
Brunte var med ända till: Nu Grönskar det nr  I  .