Välkommen till Bruno Hansens Trubadursida

Hej, det är jag som är Bruno Hansen som även kallas för Brunte. Ni kan även anlita mig för underhållning på bröllop och andra tillställningar i form av firmafester, privata fester, födelsedagar etc. Jag spelar för alla oavsett ålder, nationalitet, åsikter och läggning.

Jag får inspiration av Carl, Mikael Bellman, Evert Taube, Fred Åkerström, Nils Ferlin och Cornelis Vreeswijk (den flygande Holländaren) till att skriva och tonsätta visor.

Ett förslag: Köp cd, vinyl-skivor och böcker med dessa ovannämnda artister och poeter ute i skiv- och bokhandeln. En dyrbar historisk skatt att ha i sin cd, vinyl och boksamling hemma.

Jag och min musik kollega vi vann trubadur SM år 2000 på Kickis bar på Kungsgatan i Stockholm. Jag var på Cypern under Våren, Sommaren år 2001 och underhöll på Aqua Sols hotels som samarbetar med Ving, Fritidsresor, Alway`s, Spies och Saga tours.
Jag fick ta emot Stim stipendium år 97 för mina verk. Jag var med i Wallmans nöjes rikstäckande talang jakt tävlingen år 92,jag var då väldigt ung och orutinerad, men ändå kom jag till final.

NYHETER

Nu finns äntligen Bruno Hansen and The Promises ute i den digitala nätvärlden på Spotify,Itunes   lyssna&njut.
 

Nu kan ni lyssna på den hela känslosamma låten Monica musik&text Bruno och den förlorade generationen samt ett smakprov av hela låten Utan du inte jag musik&text Bruno och balladen briggen blue bird av hull/    Evert Taube trad arr:Bruno samt den hela underbara bröllops balladen Kärlekensband musik&text Bruno Klicka        på  låttitlarna för att lyssna.